Ville na rádiu Euro-Rockradio, Heartagram day

Jak jistě všichni víme, v sobotu 7.2. je mezinárodní den HIM, tzv. Heartagram Day. Pro fanoušky HIM to znamená, aby světu co nejvíce ukázali, že jsou fanoušky právě této kapely a to jakýmkoliv méně či více okázalým způsobem. V rámci tohoto pro HIM a jeho fans významného dne uspořádalo Euro-Rockradio Heartagram Day Show plnou věcných cen. Navíc se tento rok ve vysílání objeví i sám Ville Valo, se kterým se rádio během show spojí telefonicky. Přichází šance pro vás! Do dnešního dne (5.2.) můžete pomocí e-mailu questions@euro-rockradio.com napsat Villemu otázku, která by vás zajímala. Ze všech došlých otázek vyberou v rádiu tři a na tyto otázky se Villeho přímo ve vysílání zeptají. A nezapomenou zmínit, že otázka je právě od vás! Pozor, rádio upozorňuje, že otázky by se neměly vztahovat na Villeho osobní život a vztahy.

Podrobnější detaily show:
Datum: sobota 7. února 2009
Čas: 12-3pm Eastern (11am CST, 9am Pacific, 5pm GMT, 7pm Helsinki)
Místo: RenegadeRadio.Net pro poslech a připojte se k nám i na chatu. Pro vstup do chatovací místnosti se nemusíte registrovat, nick použijte, jakýkoliv chcete, a políčko s heslem nechte volné.
 

Rozhovor s Villem začne půl hodiny po zahájení show. A pokud nebudete v tento čas v dosahu internetu, nezoufejte. Celá show bude následně dána k dodatečnému poslechu na stránkách rádia.